Dicséretek

A hegyek és a völgyek énekeljék feltámadásodat Krisztus!

Tanulmányok

Folyamatban

2011. március 1., kedd

JÉZUS KÖVETÉSE

Csak egy út van ami az örök életre, és az Istennel való egyesülésre visz - és ez az út Jézuson át vezet. És majd  az lesz, hogy aki  visszautasítja Krisztust, soha nem mehet be a Menyek kapuján át az örök életre.Az embereknek ugyanazt az utat kell végigjárnia, amit Jézus járt a Földön. A szeretet és szenvedés útját, mert csak a szeretet által tudja magát megváltani, szenvedéssel pedig a bűnök adósságát csökkentheti. Hogy ezt megtehesse,  meg kell szereznie a Jézus kereszthalála által létrejött kegyelmi ajándékokat - amelyeket csak akkor kaphat meg, ha elismeri, hogy Jézus Krisztus Isten Fia, és a Világ Megváltója.

Derek Prince - Áldás és Átok

Újra megjelent ez a "Karizmatikus klasszikus" könyv, amely világszerte számos nyelven átütő sikerrel publikált bestseller. A szerző munkásságának talán a legerőteljesebb darabja. Hazánkban ez már a harmadik kiadás! 
Miről is szól ez a könyv?
A Bibliában olvashatjuk, hogy: " Bizonyságul hívom ellenetek ma a mennyet és a földet, hogy az életet és a halált adtam előtökbe, az áldást és az átkot; válaszd azért az életet, hogy élhess mind te, mind a te magod." (Móz. 5. 30,19)
A Biblia nagyon világosan beszél bizonyos erőkről, amely mint fény (a világoság) és az árnyék (a sötétség) munkálkodnak generációkon keresztül.Hogyan törhetjük meg ezeket az átkokat?...