Dicséretek

A hegyek és a völgyek énekeljék feltámadásodat Krisztus!

Tanulmányok

Folyamatban

2011. július 4., hétfő

Mennyei találkozás

Isten trónja körül láttam a kis lelkeket, a méretük kb. 40 cm volt, és hálóinghez hasonló volt rajtuk. Tudtak repülni. Berepültek a Mindenható jelenlétébe, és hallottam, ahogy a következőket mondogatták: Lehetünk [emberi] szellemek? Lehetünk mi is szellemek?
Küldj bennünket a földre, hogy [emberi] szellemek lehessünk. Megváltottak szeretnénk lenni, szellemek szeretnénk lenni. Világos tehát számomra, hogyan küldi Isten a csecsemőket a földre. Ilyen kis valamik ők, akik Isten leheletéből [szelleméből] jönnek elő. Ajándékok ők; ilyen egy kisbaba mielőtt szellemmé lesz.

A csecsemő születésének szellemi oldala

Igével és egymástól független két bizonysággal szeretnénk rávilágítani a születésünk szellemi oldalára. A festmény is ezt igyekszik ábrázolni.
Elsőként nézzük meg, hogyan kerültünk a földre. A Biblia tanítása szerint az ember Isten teremtménye, akit a saját képmására hozott létre. Az ember földi élete azzal a pillanattal kezdődik, amikor napvilágot lát. Az egészségügyi intézményekben a születés időpontját jegyzik fel, holott az élet valójában kilenc hónappal korábban kezdődik. Az új élet keletkezése egyrészt fizikai, másrészt szellemi síkon megy végbe. Ahhoz, hogy mély betekintést kapjunk Isten rejtett dolgaiba, vissza kell mennünk a kezdetekhez.