Dicséretek

A hegyek és a völgyek énekeljék feltámadásodat Krisztus!

Tanulmányok

Folyamatban

2011. november 21., hétfő

A prédikátor lánya

Angie egy lelkész huszonéves lánya. A fiatal nőnek már elege van abból, hogy a helyi közösség számára a templomban énekeljen. Szeretné felfedezni a világot. Az énekes Devlin, aki egy utazó gospel show-ban dolgozik, felfigyel a lányra, és a hírnév és gazdagság ígéretével magával csábítja. Angie hamarosan szembesül azzal, hogy ez az élet nem az, amire vágyott. Rájön, hogy milyen más egy olyan gyülekezetben énekelni, ahol mindenki szereti őt. Már csak az a kérdés, hogy sikerül-e legyőznie a büszkeségét, és az apja megengedni-e neki majd, hogy hazatérjen?

A prédikátor lánya - Preacher's Kid from Keresztény filmek on Vimeo.

Gloria Copeland - Adj dicsőséget Istennek




       Adj dicsőséget Istennek
         Abban dicsőíttetik meg az én Atyám, hogy sok gyümölcsöt                  
         teremjetek, és legyetek nékem tanítványaim.
– János 15:8




Van egy régi, teljes evangéliumi hagyomány, amely szerint Isten abból vesz dicsőséget, hogy a gyermekei milyen csodálatosan viselik a fájdalmat és gyötrelmet, és a világot ez lenyűgözi. Micsoda hazugság! Ez egyszerűen az ördög eszköze, amellyel kötésben tartja Isten gyermekeit.

A világban élőknek van elég fájdalmuk és gyötrelmük. Nem akarnak még többet. Inkább a kimenekedést keresik ezekből! Nem érdekli őket, mit prédikálsz. Azzal csak a vallásos emberek törődnek. A világ, a bűnösök okosabbak annál. Csak az eredmény érdekli őket: meggyógyulhatnak-e vagy sem.