Dicséretek

A hegyek és a völgyek énekeljék feltámadásodat Krisztus!

Tanulmányok

Folyamatban

2011. május 24., kedd

Az eljövendő készpénznélküli társadalom

Kart-karba öltve segítik elő a pénz nélküli társadalom megvalósítását, és az Antikrisztus világkormányának megalakulását az új technikai vívmányok és más mozgalmak. Gyakran halljuk az „új világrend” és a „globális társadalom” kifejezéseket. Ezek a kifejezések pedig a világot új nemzetközi pénzügyi és politikai rendszer kialakulása felé terelik, ahol olyan számítógép-hálózatok fogják irányítani a társadalmat, melyek szinte mindenkiről rendelkeznek valamiféle információs adatbázissal. Ezt pedig a Jelenések könyvének 13. fejezete már csaknem 2000 évvel ezelőtt megjósolta!

Megfigyelt társadalom

George Orwell röviddel halála előtt, 1948-ban irta utolsó művét, a klasszikusnak számitó 1984-et. A mű hátborzongató képet fest a jövőről, melyben a világ három diktatórikus kormány uralma alá kerül: az egykori Nyugat-Európa, Anglia, és az USA Óceánia lesz, és a kormányt a Nagy Testvér irányítja. Óceániában az állam elsődleges fontosságú, ezért vak hűséggel kell, hogy szolgálják.
Ahhoz, hogy ezt elérjék, polgáraikat megfosztják magánéletük sértetlenségétől. És ha az ember magánéletét nem tartják tiszteletben, azzal a szabadságát is elveszik.

Mikor kezdődik a fenevad bélyege?

A Jelenések könyvében olvashatunk az Antikrisztus néven emlegetett világdiktátorról, aki közvetlenül Jézus visszajövetele előtt kerül hatalomra és hét évig uralkodik majd. Néhány év béke után eltöröl majd minden vallást és azt követeli, hogy mindenki istenként imádja. Az Antikrisztus és jobb keze, akit a Biblia hamis prófétának nevez, bevezetik a „fenevad bélyegével” fémjelzett gazdasági rendszert, melynek segítségével teljes gazdasági és politikai hatalomra tesznek szert.