2011. március 12., szombat

12 megjegyzés:

  1. en csak azt szeretnem megkerdezni, hogy pl ezeket a Derek Prince konyvbol idezett reszleteket miert nevezitek E-BOOK-nak???? hiszen az eredeti konyvek tobb szaz oldalasak, ezek a pdf fajlok pedig kb 2-3 oldalbol alnak...tehat SEMMIT sem ad vissza az eredeti konyvbol, teljesen felesleges ezeket letolteni, hiszen semmi koze az eredeti konyvhoz, egy 300-400 oldalas konyvet nem lehet 2 oldalban osszefoglalni....

    VálaszTörlés
  2. Kedves nevtelen
    Kerje meg az ismeroset,hogy mutassa meg onnek,hogyan kell leszedni egy PDF tipusu fajlt.Higgye el a varva vart csoda nem fog elmaradni es amugy ezek nem 2,3 oldalasak hanem 70_80 korul vannak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hat jo lenne nm leszolni a masikat. Derek_Prince-A_fuggetlenseg_csapdaja.pdf 3 oldal. Derek_Prince-A_varazslas.pdf 11 oldal. es akkor hol van 70-80?

      Törlés
    2. Milyen 3-4 oldal ? :) Nekem a teljes 70-80 oldalas könyvek jönnek le :)

      Törlés
  3. Sajnálom, de a könyvekből 3-25 oldal tölthető le ami az egész könyv töredéke.
    Ha már letölthető könyvek, gondoltam a teljes tartam, de ez sajnos nem így van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. DE TELJES A TARTALOM , HOGY LEHETTEK ILYEN BÉNÁK ? Már elnézést kérek ...

      Törlés
  4. Lehet hogy béna vagyok én is de valóban csak 4 es 11 oldalas a könyvek tartalma pedig mindent megpróbáltam..iPad-ra ennyi jön le:(,segítenétek kérlek

    VálaszTörlés
  5. Lehet hogy béna vagyok én is de valóban csak 4 es 11 oldalas a könyvek tartalma pedig mindent megpróbáltam..iPad-ra ennyi jön le:(,segítenétek kérlek

    VálaszTörlés
  6. Én is csatlakozom azokhoz, akik szerint csak pár oldalasak ezek a "könyvek" Túl szép lett volna,hogy igaz legyen :)

    VálaszTörlés
  7. Én is csatlakozom azokhoz, akik szerint csak pár oldalasak ezek a "könyvek" Túl szép lett volna,hogy igaz legyen :)

    VálaszTörlés
  8. Szeretnék segítséget kérni! Hogy lehetséges innen az egész könyvet letölteni? Mert csak pár oldal jön le és nem az egész könyv. Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  9. Csatlakozom a korábban hozzászólásokhoz, miszerint a letöltött könyvek mindössze pár oldalasak. Nagy tudomány nem szükséges a letöktéshez.
    Az ember rákattint a könyv címére, majd a letöltés gombra. Ennyi. De sajnos nem az egész könyv jön le. Hát ez van! Ha ennyien ezt tapasztalták, akkor csak van vmi gigszer nem? Ennyi felhasználó hülye lenne egy könyv letöltéséhez? Nem hiszem!

    VálaszTörlés