Dicséretek

A hegyek és a völgyek énekeljék feltámadásodat Krisztus!

Tanulmányok

Folyamatban

2011. május 23., hétfő

Csináld magad chip-beültetés

Amal Graafstra-t, aki számára a microchip beültetés mára már hobbinak számít, a csináld-magad beültetés úttörőjeként tartják számon.
Graafstra először öt évvel ezelőtt ültetett be magának két olyan microchipet, amilyet házikedvencek nyomonkövetésére fejlesztettek ki.
Az eljárás egyszerű volt. Az amerika informatikus osztályvezető maga vette meg a chipeket egy nagykereskedésben és egy szépészeti sebész ültette be az egyiket pusztán egy apró vágást ejtve bal kezén még 2005-ben.

Lengyelország 3 éven belül készpénznélküli társadalom lehet

A lengyel kormány tervei szerint három éven belül az országban szinte teljes mértékbe megszüntethetik a készpénzhasználatot.
A Varsói Business Journal cikke szerint a lengyel pénzügyminisztérium minden erejével azon dolgozik, hogy minél több területre kiterjessze az elektronikus fizetés lehetőségét, a jelenlegi 9%-ról 50%-ra növelve ennek arányát.

Joel Osteen: Tudatosítsd, mid van! (videó)

Jó hírünk van! Megvan mindened ahhoz, hogy az áldás útjára lépj. Joel Osteen ebben az üzenetben arról beszél, hogy ismerd fel, hogyan ismerheted fel azokat a dolgokat, amik rendelkezésedre állnak ehhez. Itt az ideje, hogy abbahagyd az üres köröket! Hogyan? Első lépés: Nézd meg az alábbi videót!