Dicséretek

A hegyek és a völgyek énekeljék feltámadásodat Krisztus!

Tanulmányok

Folyamatban

2011. november 25., péntek

Gloria Copeland - Ragyogjon az életed


Légy példa a hívőknek beszédben, magaviseletben, szeretetben, szellemben, hitben, tisztaságban.
- 1 Timótheus 4:12

A világnak szüksége van arra, hogy jó példákat lásson. Látniuk kell, hogy a hívők szeretetben, tisztaságban és hitben járnak otthon, az iskolában és az üzleti életben.

Pál apostol arra buzdít bennünket a Róma 12:17-ben, hogy a tisztességre legyen gondunk minden ember előtt. Máshol azt tanítja az Ige, hogy tartózkodjunk a gonosz minden megnyilvánulásától. Tehát ha Isten útjain jársz, ne csak fél lábbal járj azon, figyelve, mi az a minimális elkötelezettség, amivel még megúszhatod. Teljes szívvel járj az Ő útjain. Úgy viselkedj, hogy egyértelmű legyen, keresztény vagy. Hadd lássa a környezeted a szeretetedet, hitedet és tisztaságodat minden helyzetben.

Kenneth E.Hagin - Más urad lett


Mert a bűn tirajtatok nem uralkodik; mert nem vagytok törvény alatt, hanem kegyelem alatt. - RÓMA 6,14.

A mai szöveg egy másik fordítása így szól: "Mert a bűn nem fog uralkodni felettetek." A bűn és a sátán egymással felcserélhető fogalmak. Ezért így is olvashatnánk ezt a verset: "Mert a sátán tirajtatok nem uralkodik", vagy "a sátán nem fog uralkodni felettetek."

Kenneth E.Hagin - Hit amely hegyeket mozdít


Rövid ismertető:

- Hogyan növekszik a hit?
- mi különbség a fej-hit és a szív-hit között?
- miért nélkülözhetetlen a megbocsátás a hitéletben?
- miként szabadítható fel a hit?
- hogyan hozzuk működésbe hitünket anyagi területen?
- hogyan használjuk a hitünket mások érdekében?

Kenneth E.Hagin - Köszönöm Atyám

Hálákat adván az Atyának, aki alkalmasakká tett minket a szentek örökségében való részvételre a világosságban; aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába; akiben van a mi váltságunk az Ő vére által, bűneinknek eltörlése. - KOLOSSÉ 1,12-14.