Dicséretek

A hegyek és a völgyek énekeljék feltámadásodat Krisztus!

Tanulmányok

Folyamatban

2011. július 18., hétfő

Kenneth E. Hagin - Győzedelmes Gyülekezet

Uralom a sötétség minden ereje felett

Lehet egy kereszténynek démona?
Igei dolog erősségeket lerombolni?
Mi az igazi bibliai hadviselés?

Kenneth E. Hagin legújabb könyve, Győzedelmes Gyülekezet: Uralom a sötétség minden ereje felett átfogó bibliai tanulmány a démonológia területéről. Hagin mélyreható tanulmányt épít fel az Írásokból Lucifer eredetéről és arról, hogyan vált sátán e világ istenévé. Hagin rámutat az elnyomás, megszállás és birtoklás közötti különbségre, és – a teljesség igénye nélkül – ismerteti, hányféleképpen engedhetik a hívők az életük közelébe a sátánt?
A Győzedelmes Gyülekezet megmutatja, hogyan kényszerítsd ki sátán vereségét az életedben, hogy abban a győzelemben élhess, amit Isten szánt minden hívőnek.

Derek Prince - Az égi háború

A Biblia elárulja, hogy mikor Isten lefektette a föld alapjait, az angyalok már ott figyelték tevékenységét. Egyikük később központi szerepet játszott abban a világméretű lázadásban, amelynek célja az volt, hogy elragadja Istentől saját, pompásra megteremtett világát. Így vette kezdetét az a konfliktus, amely mára hőskölteménybe illő méreteket öltött, és amely számos kédést vet fel a ma élő hívőkben: - Miért engedte meg Isten a gonosz létezését? - Ha Jézus tényleg győzött a kereszten, miért működik továbbra is a gonoszság? - Szellemi hadviseléssel tényleg lehet-e változásokat előidézni? - Hogyan készüljünk fel a korszak lezárása? - A neves bibliatanító, Derek Prince, ebben a lenyűgözően megírt, rendkívül meggyőző tanulmányában ezekkel és ezekhez hasonló kérdésekkel foglalkozik. - Bepillantást enged az Ádám teremtése előtti eseményekbe is, és részletesen kielemzi, hogy Jézus milyen megdöbbentő győzelmet aratott a Sátán fölött.

23 perc a pokolban

Egy ember beszámolója arról, amit a gyötrelem helyén látott, hallott és érzett. Bill Wiese saját szemével látta a pokol lángjait, megtapasztalta az abszolút magány érzését, érezte a rothadás orrfacsaró bűzét, hallotta a kínoktól gyötrődő lelkek sikolyait, látta a kínzókat, majd megtapasztalta Isten szabadító erejét, amely kiemelte a mélyből...


Részlet Bill testvér bizonyságtételéből:
Először is talán mindenkiben az a kérdés merül fel egy ilyen dolog hallatára, hogy honnan vagyok olyan biztos abban, hogy ez nem csak egy rossz álom volt? Szeretnék egy dolgot kihangsúlyozni. Kívül kerültem a testemen!