2011. március 30., szerda

Jézus Krisztus nem vallás!

Jézus Krisztus nem vallás és nem is valamilyen ideológia. Jézus Krisztus ma is élő Személy. Én egy élő feltámadt Jézus Krisztust és nem valamilyen vallást szolgálok, hanem a Királyok Királyát és az Urak Urát. A vallás senkinek nem ad szabadulást, örök életet, sem gyógyulást, sem áldást. Aki ezt megteheti, az egyedül az élő Jézus Krisztus.

Jézus Krisztus azért jött, hogy megmentsen téged  és egy valóságos szabadulást hozzon az életedbe. „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának királyságába;…” (Kol. 1,13)
Jézus Krisztus már ezt elvégezte!  Nem, majd, fogja elvégezni! Jézus Krisztus nem azért jött, hogy valamilyen vallást adjon az embereknek. Vallások addig is voltak és ma is vannak bőven, ezért nem kellett volna eljönnie. Jézus Krisztus azért jött, hogy megmentse és megtartsa azt, ami elveszett. Az Istentől elszakadt embert kellett, hogy helyreállítsa, az Atyánál. 

Egyedül, csak Jézus Krisztus adhat neked örök életet, azaz Isteni fajta életet (Zoee) és nem a vallás. Sok embernek a vallása az istene, Isten helyett a vallását imádja, tradíciókat, hagyományokat, valamilyen dogmát, szertartásrendszert és még lehetne sorolni sok más téves emberi elképzelést.
A farizeusok is vallásukat imádták az Élő Isten helyett  és a vallásos elvakultságukban, nem ismerték fel a Megváltójukat, az igazi Szabadítót, a Messiást. Ma is sok ember tesz, ugyan így.
Ne érts félre, nem elsősorban keresztény egyházakra gondolok, hanem egyfajta helytelen, hazug, hamis hozzáállásról beszélek, melyek sajnos keresztény egyházakban is megtalálhatók. Sok ember még harcol is a vallásáért, keresztény, keresztény ellen. Teljes sötétség!
Jézus Krisztus szavai: a te hited tartott meg téged!  Nem a vallásod, hanem a HITED! Óriási különbség, a Menny és a pokol.
A vallásodtól a pokolba mehetsz, de a Jézus Krisztusban való hited örök életet ad neked, csak be kell fogadni Őt a szívedbe!!! Nem a vallásomtól vagyok keresztény, hanem attól az egyetlen ténytől, hogy Jézus Krisztus bennem él. (I.Jan.5,12)
Ez nem vallás, hanem egy élő kapcsolat az Atyával. Téged is erre hív Jézus Krisztus, hogy egy ÉLŐ kapcsolatba kerülj az Atyával.
A pokol valóság, de nem kell, hogy odamenj, mert Jézus Krisztus már lement helyetted. Előtte magára vette a bűnt (minden ember bűnét)és elszenvedte a bűneink büntetését. Neked már nem kell bűnhődnöd, mert Ő bűnhődött, helyetted. Ezért te Szabad lehetsz most. Fogadd be ŐT! Kérd meg, hogy Jézus Krisztus legyen a te Életed Ura és Megváltója!
Cserélj gazdát!
Mond el ezt a megvallást hangosan!
Hiszem, hogy Jézus Istennek Fia.
Hiszem, hogy Jézus meghalt az én bűneimért.
Hiszem, hogy Jézus feltámadt a halálból az én
megigazulásomért.

Kérlek Jézus, jöjj a szívembe!
Legyél az életem Ura, Megváltója és Gyógyítója!
Jézus, Te vagy az én Uram, Megváltóm és Gyógyítóm.
Köszönöm, Úr Jézus, az örök életemet és a szent véredet!

Ámen.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése