2011. július 25., hétfő

Kenneth E. Hagin : A kútfő és a folyamok

Mi a Szent Szellemben való keresztség isteni célja? Van-e azokban Szent Szellem, akik nem szólnak nyelveken? Mit jelent Szellemben járni?
Ebben a könyvében Kenneth Hagin ilyen izgalmas kérdésekre keresi a választ. A Szentrírás alapján világosan rámutat, hogy a Szent Szellem munkája nem ér véget a hívő életében az újjászületésnél, azaz a Krisztusba való belekeresztelkedéskor. Egy további megtapasztalás is vár a hívőre, amely mélyebb szellemi dimenzióba kívánja kalauzolni: ezt a megtapasztalást nevezzük a Szent Szellemben való keresztségnek.

Kenneth Hagin alapos, inspirált bibliamagyarázatai segítségével - melyeket tőle megszokott módon számos példával, olykor megrázó, olykor humoros történetekkel szemléltet és hoz testközelbe az Úr szolgálatában eltöltött hatvanöt évének tapasztalatai alapján -, az olvasó a könyv végére megérti, mi a célja a Szent Szellem eme kettős működésének. A hívő belsejében működő Szellem a krisztusi jellemet formálja ki benne, a rajta munkálkodó Szellem viszont Isten szolgálatára teszi alkalmassá a hívőt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése