2011. november 27., vasárnap

Kenneth E.Hagin - Jó hálát adni


A Krisztusnak Igéje lakozzék bennetek gazdagon, minden bölcsességben; tanítván és intvén egymást zsoltárokkal, dicséretekkel, szellemi énekekkel, hálával zengedezvén a ti szívetekben az Úrnak. És mindent, amit csak cselekesztek szóval vagy tettel, mindent az Úr Jézusnak nevében cselekedjetek, hálát adván az Istennek és Atyának Őáltala.  - KOLOSSÉ 3,16. 17.

Mindenben hálákat adjatok; mert ez az Isten akarata a Krisztus Jézus által tihozzátok. - 1THESSALONIKA 5,18.


Mennyire hasonló a tegnapi és a mai igevers. A szívben való éneklés és a hálaadások egyszerűen kéz a kézben járnak egymással. Ha be vagy teljesedve a Szent Szellemmel, meg fogod tapasztalni ezt a dicsőítést, ezt a hálaadást.
Ha nem így van, annak egyszerűen csak az az oka, hogy nem vagy beteljesedve a Szellemmel. Teljesedj be! (Lásd Ján. 7,37-39. 14,16-17. Csel. 1,4-5. 2,4. 8,14-17. 10,44-46. 19,1-3. 6.) Akkor benned lesz a dicséret szelleme és a hálaadás szelleme.

Megvallás: Én hagyom, hogy a Krisztusnak Igéje lakozzon bennem gazdagon. Hasznomra válnak a tanítások, az intések, a zsoltárok, a dicséretek és a szellemi énekek. Hálákat zengedezem a szívemben az Úrnak. Mindent, amit csak cselekszem szóval vagy tettel, mindent az Úr Jézusnak Nevében cselekszem. Hálát adok az Istennek és Atyának Őáltala.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése