2012. szeptember 24., hétfő

A Problémádnak Meg Kell Hajolnia Jézus Neve Előtt

Philippians 2:10
10. 
Jézus nevére minden térdnek meg kell hajolnia, a mennyországban, és a Földön, és a föld alatt,


Bármi is aggaszt téged, ha annak van egy neve, meg kell hajolnia Jézus neve előtt! A ráknak meg kell hajolnia Jézus neve előtt. A szegénységnek meg kell hajolnia. A szégyennek meg kell hajolnia. A Biblia azt mondja nekünk, hogy Isten magasan felmagasztalta Jézust és adta Neki azt a nevet, amely minden név fölött van, hogy a Jézus nevére, minden térd meg kell hajoljon!

Pontosan ez történt, amikor egy súlyosan, démonok által megszállt/birtokolt ember meglátta Jézust. A benne levő démonok, - úgynevezett Légió, mert sokan voltak - nem csak arra kérték Jézust, hogy ne gyötörje őket, de el is menekültek, amikor Jézus megparancsolta nekik, hogy menjenek. Az férfi ott maradt épségben, meggyógyulva és a józan eszénél. 
(Luk. 8:26-35)

Az apám hasonlóan szabadult meg a sok évi ivás függőségéből. Emlékszem, hogy milyen állapotban volt részeg kábulatban egy napon. Imádkoztam fölötte Jézus nevében érte, hogy ki legyen oldva az alkohol-függőségéből. Ezután hamarosan hevesen hányt, és attól a pillanattól fogva soha nem érintette meg a palackot!

Szeretteim, ha a gyermeked beteg, tedd rá a kezed és mondd: "Jézus nevében, köhögés leállsz. Láz, menj a Jézus nevében. Az egészség folyik a testedben Jézus nevében!" Ha otthon viszály, harc és zavar van, foglalkozz vele azonos módon. Használtam Jézus nevét, ahogy egy párért imádkoztam, akik veszekedtek egy élelmiszer-központban. Bámulatos volt. Minden viszály közöttük úgy tűnt, hogy szertefoszlik, és azután elkezdtek nyugodtan beszélni.

Ez Jézus nevének az ereje, hatalma, mert ez a neve annak, aki meghalt érted, aki feltámadt és ma az Isten jobb kezénél van, számodra, a támogatásodra! Ez az a név, amely minden név fölött van, és ami előtt minden térd meg kell és meg is fog hajolni!


Joseph Prince 


Forrás:

http://isten-szeret.blogspot.com/2011/12/problemadnak-meg-kell-hajolnia-jezus.html

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése