2011. november 1., kedd

Angelica Zambrano: A Menny királysága és a Pokol

Angelina halott volt 23 órán keresztül. Megmutatta neki az Úr, hogy milyen a Menny és a Pokol. Jézus így szólt hozzá: Megmutatom neked a Poklot, hogy el tudd mondani az embereknek, hogy  Pokol valóságos, megmutatom az Én Királyságomat is, hogy el tudd mondani az én népemnek, hogy felkészüljenek, mert az Én Királyságom igazi és Én is valóságos vagyok.


Szinkronos verzió


Feliratos verzió
1 rész


2.rész


3.rész


4.rész


5.rész


6.rész


7.rész


8.rész


9.rész


10.rész

6 megjegyzés:

  1. II.János Pál PÁPA és Michael Jackson is a pokolban van.Ez a kislány látta őket.7.részben van róla szó

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Az angolul nem értők kedvéért hadd írjam ide, hogy ezeket a videókat maga Angelica Zambrano vetette le másolati jogi alapon. Miután az Úr elvitte a pokolba és közölte vele hogy ne hallgasson hanem az egész világnak mondja el, ő ehelyett leveteti. Ha kikeresitek a Youtube-on, egy TV sztárt fogtok Zambrani helyett találni....adjon neki látást és bűnbánatot az Úr. Mert a viselkedésünkkel hirdetjük legjobban az Urat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez azért van, mert a hölgy szélhámos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden amit mond és ír hazugság. Egyszerüen pénzt akar keresni.

      Törlés
  4. Valaki elküldte nekem ennek az oldalnak a linkjét, mert a következő videó amit feliratoztam volna, A. Zambrano videó lett volna....hála Istennek hogy idejöttem, mert másolati jog alapon megszűntethetik a Youtube csatornámat. Tudni szeretném ki feliratozta, hogy megtudjam milyen következményei lettek a betiltásnak és ki vetette le. De ettől függetlenül is írok A. Zambrano-nak

    VálaszTörlés
  5. Amikor megnéztem ezt a videót még pár éve, azt gondoltam, hogy oké. Bébi keresztény voltam. Úgy gondoltam, utána imádkozom, és a Szellem keresztségért imádkoztam (elítélők kíméljenek, a lényeg hogy a saját felekezetem szerint és a teljes Biblia szerint helyes dologért, de a lényeg, hogy imádkoztam, nem csak ekkor hanem máskor, is, de most ez történt). Ez után paranoia, félelem tört rám és idegen szellem jelenlétét kezdtem el érezni. Fel kellett hívnom a pásztoromat hogy imádkozzon velem. Ekkor mondta el hogy ez a videó valószínűleg nem Istentől való. Tán ha jól emlékszem a csajt kb boszorkányságra hasonlító rituálé folyamán 'tartották' holtan, és így volt neki ez az átélése. Mindent az ige alapján kell megvizsgálni. Angelica szerint volt a pokolban egy 8 éves fiú. Jézus szerint a gyerekeké az Isten országa. Nincs miről beszélnünk.

    VálaszTörlés