2011. április 7., csütörtök

Erőnk forrása


Úgy érzed, hogy ma új erőre van szükséged? A Biblia azt mondja, hogy ha az Úrban bízunk, megkapjuk - megújul az erőnk. Ha a világ gondjaitól már fáradt vagy és kimerült, akkor itt az ideje, hogy átgondold miben is reménykedtél.

A munkádban bíztál? A kormányban? A gazdaságban? Vagy egy másik emberben? Ezek mind olyan dolgok, amik változnak. De mikor az Úrban bízol, időpróbált sziklára építesz. Ő sosem változik. Ő az egyetlen szilárd alap, amire építhetsz.

Ma csak benne bízz, Ő legyen, akitől az erődet várod. Kezd azzal, hogy hangosan kijelented: "Istenem, benned bízom. Hiszem, hogy Te dolgozol az életemben, a színfalak mögött. Nálad pihenek meg." Ezután pedig a Biblia verseivel tápláld a hited napról napra. Igéjén keresztül Isten megújítja a lelked, erőt és reményt kapsz a mindennapjaidhoz.
Ézsaiás 40:31


"De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!"
Károli Fordítás


Mond el ezt az imát: Mennyei Atyám, köszönöm, hogy Tőled új erőt kapok. Ma kimondom, hogy szeretlek és bízom benned. Tudom, hogy Te dolgozol az életemben, a színfalak mögött. Békességed és a te örömöd töltsön el engem miközben Téged várlak. Jézus nevében, Ámen.


forrás: http://www.uzenetek.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése