2011. július 18., hétfő

Kenneth E. Hagin - Győzedelmes Gyülekezet

Uralom a sötétség minden ereje felett

Lehet egy kereszténynek démona?
Igei dolog erősségeket lerombolni?
Mi az igazi bibliai hadviselés?

Kenneth E. Hagin legújabb könyve, Győzedelmes Gyülekezet: Uralom a sötétség minden ereje felett átfogó bibliai tanulmány a démonológia területéről. Hagin mélyreható tanulmányt épít fel az Írásokból Lucifer eredetéről és arról, hogyan vált sátán e világ istenévé. Hagin rámutat az elnyomás, megszállás és birtoklás közötti különbségre, és – a teljesség igénye nélkül – ismerteti, hányféleképpen engedhetik a hívők az életük közelébe a sátánt?
A Győzedelmes Gyülekezet megmutatja, hogyan kényszerítsd ki sátán vereségét az életedben, hogy abban a győzelemben élhess, amit Isten szánt minden hívőnek.

Többé nem kell próbálnod „kiharcolni” a győzelem helyét, ha egyszer megérted a Jézus Krisztusban hozzád tartozó hatalmat.
Hívőként Krisztusban már most magasan minden fejedelemség és hatalmasság felett ülsz a Mennyben. Tehát ha nem lefelé tekintesz sátánra, nem vagy elég magasan! Gyere fel és ülj a mennyei helyekre, ahová Krisztusban tartozol! Tanuld meg elfogadni a helyed Krisztusban, mint győzedelmes Gyülekezet – ami mindiga győzelem helye!



A teljes köny letölthető innen:


Letöltés (pdf)
Letöltés (epub)


Az eredeti, nyomdai formátumú könyvek itt vásárolhatóak meg,illetve további tájékozódási lehetőségek és információk az alábbi címen:


Krisztus Szeretete Egyház
Budapest XX. ker., Török Flóris u. 76. 
Telefon/fax: +36 (1) 283 5092
www.ksze.org > Kiadványaink > Rendelés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése