2011. szeptember 22., csütörtök

A lány, aki túlélte az abortuszt: Gianna Jessen vallomása


Az alábbi videón látható amerikai nő anyja hét és fél hónapos várandós volt, amikor úgy döntött: megöleti kislányát. Ilyen előrehaladott állapotban már az úgynevezett vegyszeres feltöltést alkalmazzák, ami abból áll, hogy az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek, amit lenyel a baba, az pedig szétégeti őt. Az anya pedig megszüli a halott magzatot 24 órán belül. A halálra ítélt lány, Gianna Jessen viszont mindenki meglepetésére élve született.
 „Ha az abortusz csupán a nők jogairól szól, Hölgyeim és Uraim, akkor mi volt a helyzet az enyémmel? Nem volt akkor ott egyetlen radikális feminista sem, aki azért kiáltott volna, hogy az én jogaim mennyire meg lettek sértve aznap, holott épp készültek kinyiffantani a nők jogainak nevében.”
 „A korban, amiben élünk, politikailag egyáltalán nem korrekt Jézus Krisztus nevét kimondani az efféle helyeken, behozni a nevét efféle rendezvényekre, mert az Ő neve hallatán némelyek szörnyen kényelmetlenül érzik magukat. De én nem azért maradtam életben, hogy mindenki kényelméről gondoskodjam. Azért maradtam életben, hogy kicsit felkavarjam a dolgokat. És nagyon élvezem, amikor ezt megtehetem.”
„Az abortuszt végző orvosnak kellett aláírnia a születési anyakönyvi kivonatomat. Szóval azt is tudom, hogy ki az. És ez áll benne azok számára akik szkeptikusak az orvosi feljegyzésekkel kapcsolatban: született: vegyszeres feltöltéssel végzett abortusz során. (…) végeztem egy kis kutatást azzal az orvossal, aki abortuszt akart végezni rajtam. (…) Olvastam tőle egy idézetet valahol pár éve, ahol azt mondja: több mint egymillió csecsemőn végeztem abortuszt, és ezt tekintem a szenvedélyemnek.” 
„Az én küldetésem az, hogy emberséget vigyek abba a vitába, amit csak bekategorizáltunk és feltettünk a polcra, és azt mondtuk, hogy ez egy kérdés (issue). Félretettük az érzelmeinket, és megkeményítettük magunkat.”
„Nem lenne agysérülés okozta bénulásom, ha nem éltem volna mindezt túl. Ezért amikor hallom azt a megdöbbentő és visszataszító érvelést, hogy: el kellene vetetni a gyereket, mert az is lehet, hogy nyomorék lenne, iszonyat tölti el a szívemet.”  
„Férfiak! Önök nagyszerűségre lettek teremtve, arra, hogy felálljanak és férfiak legyenek, hogy védelmezzék a nőket és a gyerekeket,és nem arra, hogy csak úgy álljanak és elfordítsák a fejüket, amikor pontosan tudják, hogy gyilkosság történik, de mégsem tesznek semmit. Nem arra lettek teremtve, hogy használják a nőket, aztán magunkra hagyjanak minket. Azért lettek megalkotva, hogy kedvesek legyenek, nagyszerűek, kegyesek és erősek, hogy kiálljanak valamiért. Mert figyeljenek rám: belefáradtam abba, hogy az önök munkáját végezzem. Nők! Nem erőszakra lettek teremtve! Nem arra, hogy csak üljenek és ne legyenek tisztában az értékükkel és becsességükkel. Azért lettek megalkotva, hogy megküzdjenek önökért. Örökké."  

1 megjegyzés:

  1. Udv,
    en nagyon meginditonak tanaltam ezt a bejatszast...es tudom hogy nem veletlen az hogy ezt a bejatszast megtanaltam,szemelyes eletembol adodoan hatott meg es meg jobban mgerositette bennem azt a bizonysagot hogy nem mi dontunk a sorsunk,eletunk felett,es hogy minden meg van irva.Sajnos van egy kerdes amibre mai napig nem kaptam hithu valaszt,talan most valaki elolvassa ezt es valaszol nekem,bar tudvan tudom az Igazi valaszt csak O tudja...nekem is volt egy terhessegem,varva vart gyerek volt,hosszu varakozas utan fogant,aztan milyen erdekes,7.fel honaposan a babam meghalt a hasamba elotte nap orvosnal voltunk aki azt mondta vigyazzak magamra de nem kuldott korhazab...es akkor megtortent a baj...en elfogadtam Isten akaratat...de azert ott van az amiert...ha ugy van h o meg az anya meh elott tudja mi lesz velunk,mert o altala teremtetunk mint emrio is mar,o tudja hova es hogy...akkor miert van az hogy en aki annyira vartam,vartuk,jobban szerettem mindennel...varva vartam...tollem Isten visszavette...megcsak nem is lathattam a kicsimet...igaz en kertem,dehalva megszultem...de akkor Isten miert oltotta belem,ha tudta h elveszi es neki jobban kell...ennyire bunos ember lennek?igazan ertekelnek egy hozzaerto valaszt.koszonom

    VálaszTörlés