2011. október 14., péntek

A vallásból a valóságba (Kenneth Copeland)


Amikor újjászülettél, akkor nem csak félig születtél újjá, és nem csak félig vagy Anegyedrészt lettél igaz. Isten igazsága lettél Krisztusban! Társörököse lettél Krisztusnak. A Strong Konkordancia szerint a társörökös szó személyes egyenlőségre utal, amely egyenlő birtokláson alapul.
Jézus azért halt meg a kereszten, hogy odaadja neked, amit Ő már birtokolt. Azért támadt fel, hogy az Ő képére újra legyél teremtve. A Mindenható Isten győzelme vagy! Győztesnél is több vagy Krisztus Jézusban. Te ugyanolyan fontos vagy az Atyának, mint Jézus. Tulajdonképpen a János 17:23 azt mondja, hogy Isten éppúgy szeret téged, mint Jézust!

Mert azt [Jézust], aki bűnt nem ismert, [Isten] bűnné tette értünk, hogy mi Isten igazsága legyünk Őbenne.
                                                                          – 2 Korinthus 5:21


Ha egyszer el mered hinni ezt a tényt, akkor az életed örökre meg fog változni. Többet nem leszel azzal megelégedve, hogy csak üldögélsz, siránkozol, és azt kívánod, bárcsak máshogy mennének a dolgok. Akkor el akarod foglalni azt a hatalmi pozíciót, amit Jézus adott neked, el akarod foglalni a téged megillető helyet Mellette, és úgy akarsz munkálkodni, ahogy Ő.

Mi, mint az Ő népe, mindazt jelentjük az Atya számára, amit Jézus.


Ha elfogadod ezt az üzenetet, ha el mered hinni, és ha mersz ez alapján cselekedni, akkor teljesen meg fog változni az életed. A vallásból átkerülsz a valóságba! Igei olvasmány:  János 17:16-26

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése