2011. november 25., péntek

Kenneth E.Hagin - Köszönöm Atyám

Hálákat adván az Atyának, aki alkalmasakká tett minket a szentek örökségében való részvételre a világosságban; aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába; akiben van a mi váltságunk az Ő vére által, bűneinknek eltörlése. - KOLOSSÉ 1,12-14.


Az Újszövetség azt mondja nekünk, hogy hálát kell adnunk az Atyának, mert Ő alkalmassá tett minket valamire. Mire? ".a szentek örökségében való részvételre
a világosságban!"
Az Amplified Bible így fordítja a 13-as verset: "[Az Atya] már kiszabadított és Önmagához vonzott minket a sötétség hatalmából és uralmából."
Maga Isten szabadított meg minket a sátán hatalmából! A sátán országa a sötétség országa. Isten országa a világosság országa. Az Atya tett minket alkalmasakká a szentek örökségében való részvételre a világosságban. Ő szabadított ki minket a sötétség hatalma és uralma alól. A sátánnak nincs hatalma felettünk. Nem uralkodhat felettünk. Nekünk pedig az mondatott, hogy adjunk hálát Istennek ezért!

Megvallás: Köszönöm Neked, Atyám, hogy alkalmassá tettél engem a szentek örökségében való részvételre a világosságban. Köszönöm Neked, hogy kiszabadítottál a sötétség hatalmából. Köszönöm Neked, hogy átvittél engem a Te szerelmes Fiad országába - a világosság országába.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése