2011. július 7., csütörtök

A szabadulás alaptanításai 2.rész (Derek Prince)

 
HOGYAN LEHET MEGSZABADULNI AZ ELLENSÉGTŐL?

Hogyan jutnak be a démonok?
Hogyan tudnak bejutni az ember személyiségébe, és életébe? Az általam nyújtott válasz alapja a tapasztalat. Fel fogok sorolni hét különböző módot arra, hogy a démonok hogyan tudnak bejutni.

1. Okkult háttér:
Másszóval valahol a családod történetében jelen volt az okkultizmus. Amikor okkultizmusról beszélünk tudni kell, hogy hamis istenekről van szó.Másszóval ez az első két parancsolat megszegését jelenti, amelyek a fő parancsolatok.
ne legyenek néked idegen Isteneid én előttem és ne csinálj magadnak faragott képeket és ne imádd azokat”.

A bálványimádás minden formája automatikusan démonokkal kapcsolja össze az embert.
Az első két parancsolattal kapcsolatban azt mondta az úr, hogy megbünteti az apák vétkét a fiakban harmad és negyed iziglen. Nem hiszem, hogy ez fenállna a többi parancsolattal kapcsolatban is. Ennek alapján ha az apád, nagyapád, dédnagyapád, vagy más közeli rokonod okkultizmussal vagy hamis vallással vagy bálványimádással volt kapcsolatban, akkor ez gonosz szellemek számára ajtót jelentett az életedben. Most talán azt mondod, hogy ez nem méltányos. De az igazság az, hogy az ördög nem méltányos. De szeretném ha megértenéd, hogy senki sem kárhoztat téged azért, hogy problémád van. A kárhoztató ítélet csak akkor jön rád, ha visszautasítod a megoldást. A kárhoztatás innen származik.

2. A második út, ha te magad voltál kapcsolatban okkultizmussal.

Van egy Angol mondás: Annak aki az ördöggel együtt eszik hosszú nyelű kanálra van szüksége.
De nincs olyan hosszú nyelű kanál amelynek elég hosszú lenne a nyele ahhoz, hogy megőrizzen téged az ördögtől, hogyha együtt eszel vele. Odaadod neki a kisujjad és mielőtt megfordulnál már bekapja az egész karod. Semmiféleképpen nem lehet az ember biztonságban ha okkultizmussal van kapcsolata.
Mózes 5. 18. 10.v.sz. „Ne találtassék te közötted aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön”.
Ez a gyermekeknek mint élő áldozatoknak a felajánlása úgy, hogy a kemencébe teszik őket.
És szeretném ha látnád, hogy a többi dolgot Isten ugyanabban a kategóriában a listában említi mint hogyha a gyermekedet feláldoznád tűz által egy pogány Istennek.
Ne találtassék te közötted aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző se jegymagyarázó se varázsló, se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titokfejtő, se halottidéző. Ez egy átfogó lista amiben az okkult praktikáknak mindegyike benne foglaltatik.
mert mind útálja az úr aki ezeket műveli”.
Sok keresztény játszadozik horoszkópokkal s azt gondolják, hogy ezek ártalmatlanok. Hadd mondjam el azt, hogyha Mózes idejében játszadoztál volna horoszkópokkal, a Mózesi törvény szerint halál várt volna rád. Ez Isten válasza az efféle foglalatosságokra.

3. A születést megelőző befolyások.

Azok a dolgok amik azalatt történtek amíg az ember az anyaméhben volt. Sok ember életének ebben az időszakában történt, hogy démonizálódott. A leggyakoribb ok az elutasítás. A leggyakoribb ok az elutasítás. Az anya nem akarja azt a babát amelyet a méhében hordoz.
Talán azért mert nincs férjnél és ez egy szégyen lesz számára. Vagy talán nem jön ki a férjével, és nem akar újabb terhet a családban. Vagy az anyagi helyzetük nem teszi lehetővé. Akárhogy is van az anya nem akarja azt a kis életet és az a kis személy ott nagyon érzékeny mindenféle magatartásra. Ő nem csak egy magzat, ő egy személy. És így az elvettség szellemével magában születik meg.
Vagy mikor egy asszony terhes és egy sokkot vagy félelmet él át átadja magát a félelemnek. A félelem szelleme belemegy és két lehetőség van. Vagy az anyában vagy az anya méhében lévő gyermekben marad. Talán célszerűbbnek találja azt, hogy a gyermekben maradjon.
Így amikor megszületik a gyermek a félelem szellemével jön a világra.

Hadd mutassak meg egy igét amit a legtöbb ember nem vesz észre.
Az első Péter levél 3. 6 fejezetében ami tanács a feleségeknek. Ennek most csak egy oldalát szeretném kiemelni és elmondani. A feleségeknek szeretném elmondani , hogy a példa a bibliában Sára magatartása Ábrahám felé.

miként Sára engedelmeskedett Ábrahámnak urának nevezvén őt akinek gyermekei lettetek ha jót cselekedtek és semmi félelemtől nem rettegtek”.

Ábrahám lányaként képesnek kell lenned arra, hogy ellene állj a hirtelen sokkos félelemnek. Azt hiszem elég nyilvánvaló az, hogy a nők nyitottabbak a hirtelen félelemre és a pánikra mint a férfiak. Sok olyan esettel foglalkoztam ahol azért volt szükség szabadulásra mert az anyát sokk érte, akkor amikor az a bizonyos személy az anya méhében volt.

És egy másik érdekes dolog amit észrevettem, hogy egy bizonyos korosztályon belül az egyesült Államokban nagyon sokaknak volt szükségük azelvetettségtől való szabadulásra. Elkezdtem gondolkodni, hogy valószinűleg ugyanabban az időszakban születtek, és kiderült, hogy a nagy depresszió időszakában születtek. S rájöttem, hogy az anyának már így is kellett hat éhes szájat etetni úgy hogy nem volt elegendő pénz erre, és most itt jön a hetedik. Bár meglehet, hogy ő egy jó anya, belsőjében mégis elutasítja a következő gyermekkel járó felelősséget, és így a gyermek az elvetettség szellemével születik meg.
Ha jövendőmondóhoz, vagy ehhez hasonló személyhez mész, hogy megtudd mi fog történni a kisbabáddal születéskor, akkor te nagy hátránnyal indítod el a gyermekedet az életnek még mielőtt a világra jött volna.

4. Lelki befolyásolás:

Látjátok különbség van a szellem és a lélek között. Sok olyan ember van aki másokat, úgy nevezném lelki gondolatokkal és uralkodással kontrolál és manipulál. A leggyakoribb példa az uralkodásra az amerikai kultúrában az, amikor az anya uralkodik a gyermekei fölött, különösen a fiai fölött. V
olt egy sikerlistás könyv a zsidó közösségben aminek az volt a címe „hogyan legyek jó zsidó anya”. Az egyik leckének az volt a címe „ hogyan bírd rá a fiadat kizárólag bűntudat alkalmazásával arra, hogy nyilvánosság előtt hegedüljön.
Találkoztam már sikeres üzletemberekkel, bankigazgatókkal és ehhez hasonló emberekkel akik soha nem jutottak el egy érzelmi érettségre, mert még mindig oda voltak kötözve az anyjuk köldökéhez. A szellemi köldökzsinór még soha nem lett elvágva. Az ő manipulálási módszerei kifogyhatatlanok.
Egy anya úgy uralkodott a családon, hogy ahányszor a dolgok rosszul mentek ő migrént kapott, és az egész családnak lábujjhegyen kellett járnia, nem volt szabad beszélni, zajt csapni, mert az anyukának újra megfájdult a feje. Ő ezt nem tudatosította, de megakadályozta a családját mindabban amit nem akart, hogy megtegyenek, azáltal, hogy ilyenkor migrént kapott.
Két ronda szó van ebben a kontextusban/ szövegösszefüggésben/ uralkodás és manipulálás. Akárhol találkozol ezekkel, az ördöggel találkozol.
Voltak olyan emberek akiknek azt kellett mondanom, idehallgass, ha azt akarod, hogy segítsek neked őszintének kell lennem hozzád. Az a helyzet, hogy anyád egy boszorkány. Ennek ellenére neked tisztelned kell őt, de ő egy boszorkány. Azoknak az embereknek akik megszabadultak el kellett, hogy mondjam nem szabad visszamenned a szüleid otthonába távol kell maradnod, mert nincs meg az a szellemi erőd, hogy szabad maradj attól az uralkodó manipuláló befolyástól.


5. Nyomások a korai gyermekkorban:
Észrevettem azt, hogy egy gyermek szellemi és érzelmi ereje nem elég erős ahhoz, hogy távol tartson egy állandó démoni nyomást. Jakab 3. 16. mond valamit amit érdemes megjegyezni:

mert ahol irigység és civakodás van ott háborúság és minden gonosz cselekedet is van.

Tehát ahol veszekedés és diszharmónia légköre van a szülők között ez olyan állapotot teremt, ahol a gyermek autómatikusan ki van téve démoni befolyásnak. És azt mondhatom, hogy a gyermekek 90%-a képtelen arra, hogy távol tartsa ezeket. A megfigyelésem alapján azt mondhatom, hogy a démoni problémák 90%-osan 5 éves életkor elérése előtt kezdődnek az emberben. És a szülők felelősek ezért a helyzetért.

6. Egy gyenge pillanat vagy gyenge állapot:
Ez lehet érzelmi vagy fizikai gyengeség is. Egy asszony meglát egy szörnyű autóbalesetet, megijed és ezzel megnyitja magát a félelem démonjának.
Egy anyának meghal az 5 éves fia. Az anya depresszióba esik és évekig ebben az állapotban van, megnyitotta az utat a gyász szellemének ,ami nagyon erős szellem.

Vagy egy lány aki éppen házasodni készül, de az utolsó pillanatban mégsem tud férjhez menni átadja magát a csalódottság szellemének, és egy életen keresztül megtört keserű személy lessz.
Tehát ha valamire ráépíted a reménységed és nem jön össze, akkor lehetséges hogy megnyílik a személyiséged a gonosz erők számára.

A gyengeség másik formája a fizikai gyengeség. Hadd mondjak egy példát erre. Beszéltem arról, hogy az epilepsziát egy gonosz szellem okozza. Pl. Egy lányt eltaláltak bészból labdával fizikálisan
és ezután kezdődtek az epilepsziás tünetei. Nos a sérülés tisztán fizikai volt, de megnyitotta a kaput az epilepszia szellemének. A gyenge pont az ő fejének a sérülése volt. Ezt azért mondtam el, hogy példával illusztráljam, hogy mit okozhat egy gyenge pont vagy egy gyenge pillanat.

7. Bűnös cselekedetek és szokások:
Ha megmaradsz egy bűnös szokásban biztos lehetsz benne, hogy előbb vagy utóbb ez démonikussá válik. Mondok egy példát egy bűnös cselekedetre. Egyszer imádkoznom kellett egy fiatal hölgyért aki elment, hogy megnézze az ördögűző filmet. Tudta, hogy nem kellene elmennie, de mégis megtette és valami belement. Először neki meg kellett vallania mint bűnt, hogy olyan területre tért
ami a számára tilos volt, és csak ezután szabadult meg. Vagy például egy moziban megnéznek egy pornófilmet és belemegy a kéjvágy démona, de addig nem tud tőle megszabadulni amíg meg nem vallja azt a bűnt, hogy ajtót nyitott a démon számára.

Most elérkeztünk a témánk központi részéhez.

Hogyan tudunk megszabadulni?

Egyszerű alaplépésekből álló listát fogok elmondani nektek. Nem azt mondom, hogy követnetek kell minden lépést de megfigyeltem, hogy ezek azok a dolgok amelyek döntőek.

1. Légy alázatos:

Alázat szükséges ahhoz, hogy őszinte lehess. Azt szoktam mondani az embereknek, hogy ne valami előkelő pszichológiai néven nevezzétek a problémáitokat, hanem annak ami. Tehát a nevén.
Az igazsággal addig nem fogsz tudni szembe nézni amíg meg nem alázod magad. És ne felejtsd el, hogy a biblia mindig a mi felelősségünkről beszél akkor amikor meg kell aláznunk magunkat. Mindig azt mondja, hogy te alázd meg magadat. Ne imádkozz azért Istenhez, hogy tegyen alázatossá, mert ez a te döntésed, mert neked kell megaláznod magad, neked kell megálázkodnod.

Ha keresed a szabadulást lehet, hogy eljön az a pillanat amikor választanod kell két dolog között.
A méltóságod és a szabadulásod között. Ha méltóság fontosabb számodra mint a szabadulás akkor tudod mi a te problémád? A büszkeség. Én azt tanácsolom az embereknek, hogy engedjék el a méltóságukat, mert az vissza fog jönni. És mikor megszabadultál sokkal méltóságteljesebb leszel anélkül a dolog nélkül a bensődben, ami annyit kínzott. Én valóban azt mondom, hogy a megalázkodás, az alázat a kulcsdolog.

2. Az őszinteség:

3. Valld meg a hitedet Krisztusban:
Mert ő a megvallásodnak a főpapja. Amikor helyes megvallást teszünk akkor ő a segítségünkre siet. De ha nem a helyes megvallást tesszük akkor hiába vársz rá.

4. Valld meg az ismert bűnöket:
Amit te vagy az őseid követtek el. Bizonyos esetekben azonosítanod kell magadat családi problémákkal, s azt mondani, hogy ez az én problémám, megvallom kérem a bűnbocsánatot. Még akkor is ha a te nagymamád vagy nagynénéd volt az.


5. Térj meg minden bűnből:
Megtérés nélkül nincs szabadulás. Példabeszédek 28. 13. „aki elfedezi az ő vétkeit nem lesz jó dolga. Aki pedig megvallja és elhagyja irgalmasságot nyer.
Akarsz irgalmasságot, akkor két dolgot kell tenned. Megvallani és elhagyni. Ez régimódi dolog de Isten nem változott meg. Sok ember azt gondolja ha nem vallom meg a bűnöm Isten soha nem fogja megtudni. Isten már akkor tudta a te bűneidet amikor elkövetted és mégis szeret téged. Nem azért kéri, hogy megbánd, hogy ő is tudomást szerezzen róla, hanem azért, hogy kibocsáthassa rád a kegyelmét. De ha magadban tartod a problémát akkor hordoznod kell.


6. Szakíts az okkultizmussal:
Szakíts az okkultizmussal az átkokkal és a titkos társaságokkal, különösen a szabad kőműves társaságokkal. Ez a forrása a legnagyobb démoni problémáknak. És ez generációról generációra száll. Ilyen pl.mint a fogyatékosság, visszamaradottság és ehhez hasonlók.


7. Bocsáss meg másoknak:
Kivétel nélkül mindenkinek bocsáss meg mindenkinek akik vétkeztek ellened. Nem hagyhatsz ki senkit, a te dolgod, hogy megbocsáss. Ne várj addig míg megalázzák magukat és azt mondják: Igazán nagyon sajnálom amit tettem. Elsősorban nem az ő kedvükért kell megbocsátanod, hanem saját magad miatt. Azt szoktam mondani az embereknek, hogy a megbocsátás nem valami szuper szellemi vagy szentimentális dolog, hanem egyszerűen világos önérdek. Ebből áll az egész.

8. Kilehelni:
A passzivitás nem vezet sehova, aktívnak kell lenned. A legegyszerűbb dolog amit tehetsz az az, hogy elkezdesz kilehelni. Mind a héberben, mind a görögben egy szó jelzi a szellemet és a lehelletet. Pl. allergiát is ki lehet lehelni.

Miért nem szabadulnak meg némely emberek?

Alapjában véve azért nem mert nem töltik be az emberek a feltételeket.
Hallgassatok ide. A szabadulás nem annyira a te szellemi erődnek a próbája, hanem annak a próbája, hogy az emberek betöltötték-e a feltételeket. Ne magadra összpontosíts, arra összpontosíts, hogy elérd azt, hogy az emberek betöltsék a feltételeket. Mert ha egyszer ez megtörtént akkor megszabadulnak. Talán kicsinynek érzed magad de te a győztes Krisztust képviseled.


1. A megtérés hiánya:
Senki számára nincs garancia aki nem akar megtérni

2. Az elszántság hiánya / Passzivitás / :
Azt szoktam mondani, hogy a szabadulás az elszántak számára van.
Gyakran mondom az embereknek, majd ha elszántan visszajössz.
A passzivitás különösen olyan emberekben található meg akik keleti kultuszokban voltak. Ezek arra késztetik az embert, hogy az elméjükben semlegesek maradjanak, és nagyon gyakran valamivel fel kell ráznod őket. Szeretném még egyszer mondani, hogy Jézus Krisztus hatalmat adott nekünk gonosz szellemek fölött de nem az emberek akarata fölött. Nem lehet egy másik ember helyett akarni, magának kell az embernek akarni.

3. Rossz motívumok:
Az ige amit föl szeretnék itt nektek olvasni a Jakab levélben van. Jakab 4. 3.
Ami azt mondja: Kéritek de nem kapjátok, mert nem jól kéritek, hogy gerjedelmeitekre költsétek azt. Nem csak azért szabadulunk meg, hogy megszabaduljunk. Nagyon sok ember meg akar szabadulni, hogy szabad legyen. Azért szabadulunk meg, hogy szolgáljuk az urat. Akik csak azért jönnek, hogy megszabaduljanak azok még nem töltötték be a szabadulás feltételeit.

4. Önközpontúság / amikor valaki magára figyel /:
Hogyha valaki a figyelmet ezzel magára akarja hívni. Bizonyos emberek nem szabadulnak meg, azért mert utána nem tudják magukra felhívni más emberek figyelmét. A szabadulásnak krónikus esetei is vannak, akik nem akarnak megszabadulni, mert szegények, elutasítottak, mellőzött emberek. És csak ilyen módon tudnak az emberek középpontjában maradni. Tulajdonképpen amit meg lehet figyelni minden ember életében akiket démonok zaklatnak az az, hogy valamilyen módon önközpontúak. Tulajdonképpen az önközpontúság meghívás démonok munkálkodása számára. Néha csak annyit tudsz mondani, hogy hagyja abba és senki más nem fogja ezt helyette elvégezni ha ő nem akar megszabadulni.

5. Ha valaki nem szakít az okkultizmussal:
És ebbe az is beletartozik, hogy okkult tárgyaktól meg kell szabadulni.
Mint Pl: kis buddha szobrok vagy nyakláncok, szerencsepatkók, minden olyan dolog ami babonasághoz kapcsolódik ez démonikus.
Mózes Izrael fiának azt mondta, hogyha egy átkozott dolgot bevisztek a házatokba, akkor ti magatok is átkozottakká váltok. Legtöbb kereszténynek végig kell nézni és meg kell tisztítani a lakását rengeteg szeméttől. Semmit ne vigyünk be az otthonunkba ami nem Jézus Krisztust dicsőíti.

7.Hogyha átok alatt van valaki:
Ha valakinek nem sikerül rossz lelki kapcsolatokat megszakítani. Néha bizonyos kapcsolatokat meg kell törni mert gonoszak, mert megkötöznek ha ilyenek. Nem is tudom milyen szót használjak, ilyen nyúlékonyak, szentimentálisak, nem becsületesek ezek a kapcsolatok.

Bizonyos emberek nem tudnak megszabadulni meggyógyulni, amíg az az átok meg nincs törve az életük fölött.

8. Ha valaki nem tudja megvallani konkrétan azt a bűnét amit elkövetett:
Ilyen példa, ha valaki nem vallja meg az abortuszt. Mindaz aki önkéntesen abortuszt végzett, Isten szemében gyilkosságot követett el, és ezt meg kell vallani különösen mint gyilkosságot. Ez nem az én elhatározásom, nem én csinálom a szabályokat. Én csak megmagyarázom őket. Egy lánynak az ima hatására is csak a nyakáig jött ki a démon majd később megvallotta, hogy volt egy abortusza és a démon csak ezután távozott.

9. Ha valaki nincs elválasztva vízkeresztség által:
Az újszövetségbe mi az ami elválaszt? A vízkeresztség. Ha nincs elválasztva vízkeresztség által.
Emlékezzetek. Izrael úgy szabadult meg, hogy a bárány vérét fölkenték. Azok az emberek akik nem akarnak vízzel megkeresztelkedni nem töltik be a szabadulás feltételét. Ez nem választási lehetőség ez nem egy felekezeti kérdés. Én csak azt mondom ahogy ez van. Hogyha te rá tudod venni Istent, hogy veled megegyezzen rendben van, de én nem leszek ennek az egyességnek a része.

10. Hogyha egy ember része egy nagyobb csatának, hadműveletnek, ami közös akciót igényel.
Némely ember a sátánnak a csatmezője és a sátán nem engedi el őket, nem önmaguk miatt, hanem amiatt amit képviselnek. Vannak olyan emberek akikért az egész testnek kell a felelősséget vállalnia.

1. Hogyan tartsuk meg a szabadságot?
Van egy 6 kazettából álló tanítássorozatom melynek címe „szabadulás és démonológia”. Az utolsó tanítás címe: Hét mód a szabadságod megtartására.
Tehát először tedd Jézust úrrá életedben. Általában a szabadítószolgálat végén el szoktam mondani azoknak az embereknek akik megszabadultak ne menjenek ki addig a nézőtérről amíg nem tették Jézust úrrá életük minden területe fölött.
Emlékeztek mit mondott Jézus Máté 12-ben mit csinál a tisztátalan szellem amikor kimegy az emberből, víz nélkül való helyeket keres, és utána azt mondja visszatérek az én házamba. Abba személybe akit előtte megszállt. S amikor visszajön három dolgot talál. Üres kisöpört és fölékesített házat. Mi a probléma? Az nem, hogy a ház ki van söpörve, az sem, hogy fel van ékesítve. Az a probléma, hogy üres. Az hogy megszáll azt jelenti, hogy senki más nem mehet be. Egy személy létezik aki elég erős ahhoz, hogy távol tartsa a démonokat az életedből, és ő Jézus Krisztus. Minden olyan terület amit Jézus száll meg biztonságban van. Ahol ő nem úr az a terület nincs biztonságban.
A szellemvilágban a személyiséged minden területén amely fölött nincs Jézusnak teljes uralma oda az ellenség be mehet. És amikor bemegy képes arra, hogy nálánál hétszer gonoszabbat hozzon magával.

2. A dicséret palástja:
Az ige azt mondja, hogy Isten a csüggedt szellem helyett a dicséret köntösét adja nekünk.
Látod? Amikor dicséred az urat, jobban bosszantod az ördögöt mint ahogyan ő tud bosszantani téged.

3. Vedd fel istennek a teljes fegyverzetét:
Ez nem választási lehetőség. Efezus 6.14. 12. v.sz. Elolvasni a felsorolást..

4. Isten igéje szerint éljél:
Máté 4.4.v.sz. Az ember nem kenyérrel él egyedül hanem minden egyes igével ami Isten igéjéből Isten szájából kijön. Nem élhetsz az érzelmeid alapján. Minden alkalom amikor rossz kedvű vagy akkor megnyitod az ajtót a démonok számára. Van egy nagyon okos ügyes dolog a tények a hét és az érzések. Ezt a sorrendet be kell tartanod. Isten igéjében vannak a tények lefektetve. A hit hiszi ezeket a tényeket és az érzések követik ezt a kettőt. De hogyha ezt a sorrendet fölváltod és az érzésed szerint kezdesz el élni akkor elveszted a horgonyt, és akkor a hajód horgony nélkül elúszik az óceánon.

5. Vesd alá magadat Istennek és állj ellene az ördögnek. Ez Jakab 4.7.-ben áll. Mit kell először tennünk. Magunkat alávetni Istennek. Hogyha Istennek alárendeled magad és utána ellenálsz az ördögnek akkor mit fog tenni? Ő el fog menekülni tőled. Nagyon sok keresztény pont az ellenkezőjét teszi. Alávetik magukat az ördögnek, és ellenállnak Istennek.

6. Megfelelő közösség:
Attól függ minden, hogy milyen közösségben jársz.
János 1.7. Hogyha világosságban járunk amint ő maga is világosság akkor közösségünk van. Hogyha kikerülsz a közösségből, akkor kikerülsz a világosságból, nincs védelmed Jézus vére által ugyanis a vér a világosságban tisztít meg és lesz valamifajta közösséged de milyen lesz ez, az Istentelenekkel. Pál apostol azt mondja, hogy ne legyen közösségetek a sötétségnek a gyümölcstelen cselekedeteivel. A közösség mutatja meg, hogy milyen a te szellemi életed.

7. Légy fegyelmezés alatt:
Nem lehetsz igazi keresztény, hogyha nem vagy fegyelmezés alatt.
Önfegyelem, családi fegyelem, kormányzási fegyelem, iskolában fegyelem, gyülekezeti fegyelem,.
Aki ezeket elutasítja az lázadó. És mit mond a biblia a lázadókról? A lázadás olyan mint a varázslás.
Abban a pillanatban amikor lázadóvá válsz kiteszed magadat a varázslás szellemének. Ez fegyelem.
Sok ember számára egy borzasztó szó ez egy piszkos szó. És önfegyelemmel kezdődik minden. A legtöbb keresztény átadja magát a hangulatainak, az ötleteinek, a képzeleteinek. De nem vagy szabad, hogy ezt megtegyed. Ez ugyanolyan veszélyes minthogyha átadnád magad a szexuális befolyásoknak benyomásaidnak. Nem vagy szabad, hogy ezt megtegyed.

8. Tedd Jézust a központtá, központivá:
Minden Jézussal kezdődik és Jézussal végződik. Sátán kiűzésekor töltsd be a helyet Jézussal. Jézusra figyelj, Jézusra összpontosíts, ne a démonokra figyelj. Ne adjál az ördögnek túl nagy publicitást amit ő nagyon szeret. A démonok valóságosak mint a bacilusok és a virusok. El kell ismernünk őket és foglalkoznunk kell velük, de egy egészséges személy nem gondolkodik állandóan virusokról és bacilusokról. Az egészség egy bizonyos értelemben kizárja ezeket. Ne lássál démont minden egyes fa alatt és minden egyes pohárban.

Amit most felajánlok számodra az, akik úgy érzik, hogy azok akik úgy érzik hogy most segítségre van szükségük, meghívom őket arra , hogy néhány perc múlva álljanak fel, és mondjanak el velem egy imát. Nem hozzám fogtok imádkozni hanem Jézushoz. Csak egy szabadító létezik, Jézus. Hogyha szabadulást akarsz akkor a szabadítóhoz kell jönnöd. Nincs más alternatíva. Jézus azt mondta, hogy aki hozzám jön semmiképpen ki nem vetem. Hogyha te odajössz hozzá ő elfogad téged. Bevezetlek benneteket egy imába amelyben lehetőséget kaptok arra, hogy megalázzátok magatokat, hogy Jézushoz gyertek, s hogy biztosak lehessetek abban, hogy betöltitek a feltételeket.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése