2011. április 20., szerda

A. A. Allen: Korunk démoni megszállottsága és a szabadulás

Megrendítő tények a démoni erők működéséről korunkban
A mai világban emberek ezrei felett uralkodnak démonok, befolyásolják, vezetik őket, zsarnokoskodnak felettük, bár megszállottnak nem nevezhetjük őket. Annyira elnyomhatják, megkínozhatják az embereket a démonok, hogy alig lehet az ilyen életet megkülönböztetni a megszállott élettől.
Sok embert annyira megkötöznek a démoni hatalmak, hogy már nem is uralkodnak önmaguk felett. A démonok beszélgetnek. Hangosan tudnak kiáltani, emberi ajkat és nyelvet véve igénybe. Démonok kínozhatnak embereket és megfordítva, emberek kínozhatnak démonokat. Démonok emberekbe és állatokba „bújhatnak”. Köztudomású tény, hogy egy személyben egy-időben démonok légiói lakhatnak.

Talán nevetsz most, hogy ha azt mondom, hogy a démonok, még prédikálni is tudnak. De ez valóság! A démonok hazudni is tudnak és indítanak téged is, hogy a hazugságot elhidd és tovább mond. A démonok híresek arról, hogy ők, az Isten Igéjét ellopják. A démonok járni és állni tudnak és nyugalmat keresnek.
Az is lehet, hogy neked is megmondja a jelenben, vagy már a múltban is megmondta sorsodat valamely démon. Valamikor egy démon tűzbe dobott egy fiút, hogy megölje és azzal a szándékkal dobta a vízbe is. A démon a földre dobhat valakit és kényszeríthet arra, hogy állat módjára fetrengjen tajtékot túrván. A démonok már sok embert félrevezettek és hamis elhatározásra bírtak.
Démonok vakságot okozhatnak, hallásodat megrabolják, megnémíthatnak, megköthetik, testedet és nyomorékká torzíthatnak. A démonok úgy kergethetnek, mintha ostor suhogna mögötted, de szelíd módon is vezethetnek abba az irányba, amelyikbe ők akarnak terelni téged.

1 megjegyzés: