2011. április 15., péntek

Bill Subritzky - Szabadulás a démonoktól

Ez a könyv azért született, hogy Krisztus Testének tagjai felismerjék azt a hatalmat, amit Jézus Krisztusban kaptak, hogy maguk megszabaduljanak és ehhez másokat is hozzásegítsenek.
Egyáltalán nem bizonyult könnyen megírható könyvnek, de hiszem, hogy szellemi hadviselésünk legfontosabb kérdéseivel foglalkozik.
Próbáltam olyan egyszerűen fogalmazni, amennyire csak lehetett, és minél többet közreadni azokból az alapelvekből, amelyeket az elmúlt tizennégy év alatt megtanultam.
Ezúton is szeretném kifejezni, mennyire le vagyok kötelezve Dr. Derek Prince-nek, akinek a szolgálatán keresztül tizennégy esztendővel ezelőtt bátorítást kaptam arra, hogy bekapcsolódjam a szabadító szolgálatba. A könyvben sokat felhasználtam azok közül az alapelvek közül, amelyeket ő alkalmazott a saját szolgálatában, és szeretnék ezért itt is köszönetet mondani.


Ahogyan elkezdtem építkezni a Dr. Derek Prince szolgálatán keresztül megtanult alapokra, és ahogy tanulmányoztam Isten igéjét, az Úr életem sok területén felszabadított engem is. Továbbá ahogy a Szent Szellem tanított és növekedett a látásom ezekben a kérdésekben, megpróbáltam belefoglalni az azóta megértett dolgokat is ebbe a könyvbe.
Szívből kérem az Urat, hogy ez a könyv áldásul szolgáljon azon keresztények tízezreinek, akik mélyebben szeretnének az Úrban járni.
Bill Subritzky
A teljes könyv letöltése INNEN

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ez a könyv annyira tanulságos ajánlom ezt mindenkinek.Jézus kegyelme legyen veletek.:-)

    VálaszTörlés
  2. Derek Prince (Démonok és Szabadulás)után ez az egyik legizgalmasabb könyv.

    VálaszTörlés